Winwinlening aan HOTA cv

-- EINDE INSCHRIJVINGSPERIODE --

HOTA groeit en bloeit en is op zoek naar extra werkkapitaal. Investeer mee in een duurzame (bouw)wereld en activeer uw spaargeld. Via een Winwinlening aan HOTA krijgt u 1% rente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet.

HOTA?

HOTA is een Gents bio-ecologisch bouwbedrijf met focus op houtskeletbouw. We kiezen voor energiezuinige renovatie- en (ver)nieuwbouwprojecten in stads- en dorpskernen. Hiervoor gebruiken we milieuvriendelijke en gezonde materialen.

Al sinds de oprichting in 2004 is HOTA een werkerscoöperatie. Met uitzondering van jonge starters zijn alle medewerkers werkend vennoot. Het kapitaal van de vennootschap is ingebracht of opgebouwd door de werkende vennoten. Sinds 2021 is HOTA een erkende coöperatieve vennootschap.

HOTA is actief in Oost-Vlaanderen, met name binnen een straal van 30 km rond Gent (en een dik half uur rijden). Zo moeten we ons minder verplaatsen en sparen we brandstof, wat goed is voor het milieu en de portemonnee van de klant. En de tijd die we uitsparen is goed voor ons privéleven.

Schrijf mee aan ons groeiverhaal!

Gent heeft een oud en slecht geïsoleerd woningenbestand. Om de klimaatambities te halen, zullen nog vele daken, wanden en vloeren geïsoleerd of vernieuwd moeten worden. HOTA kan hieraan bijdragen door oude daken en koterijen te vervangen door nieuwe, goed geïsoleerde daken, optoppingen en uitbouwen. In sommige gevallen zullen we moeten kiezen voor vernieuwbouw: bestaand gebouw afbreken en een volledig nieuwe houtskeletwoning inschuiven of plaatsen. We bouwen bovendien steeds met hout en hernieuwbare grondstoffen, dat is tweemaal CO2-winst. 

HOTA wil alvast deze uitdaging aangaan en een versnelling hoger schakelen. We breiden uit van 5 medewerkers in 2020 naar 12 mensen in 2023. Zo kunnen we meer projecten uitvoeren per jaar en meer huizen renoveren en vernieuwen. Deze groei vraagt meer middelen en werkkapitaal. U kan hieraan bijdragen.

Winwinleningen

De Winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van vijf tot tien jaar. Als kredietnemer kan u tot maximum 300.000 euro lenen. Elke kredietgever kan maximum 75.000 euro ontlenen. De rentevoet voor 2021 bedraagt maximum 1,75% en minimum 0,875%.

Winwin bij HOTA

Wij geven een rente van 1%. Bovendien krijgt u een jaarlijks belastingkrediet van 2,50% op het openstaande kapitaal van de Winwinlening.

Als wij u niet kunnen terugbetalen, kan u 30% van het verschuldigde bedrag terugkrijgen via een eenmalig belastingkrediet.

Voor contracten afgesloten na 15 maart 2020 en ten laatste op 31 december 2021 zal dat zelfs worden opgetrokken tot 40%.

Meer info op https://www.pmvz.eu/winwinlening


Let op: geld investeren houdt risico’s in. Investeer dus enkel met geld dat u kan missen voor langere tijd.


Ja, ik investeer mee in een duurzame (bouw)wereld!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Jan Samijnstraat 15 D 9050 Gentbrugge
info@hota.be
T 09 278 24 99


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x